Bli medlem

NBTA – Norwegian Business Travel Association er et nettverk for innkjøpere og leverandører innen forretnings- og tjenestereisebransjen. Vårt formål er å skape større innsikt og forståelse for Travel Management og innkjøp av forretnings- og tjenestereiser som et kompetanseområde. Dette gjøres gjennom aktiv deltakelse og engasjement i foreningens arrangementer, blant annet fag- og medlemsmøter, hvor kompetansedeling og relasjonsbygging står i sentrum.

Hvorfor bli NBTA medlem?

1. Verdifulle forbindelser

Virksomheten kobles til Norges største forretnings- og tjenestereisenettverket. Et nettverk med fagfolk fra hele verden.

2. Hold deg oppdatert

Direkte medlemmer får tilgang til lokale og globale arrangementer, webinarer, presentasjoner, rapporter og undersøkelser, alt om det nyeste innen forretnings- og tjenestereiser.

3. Profesjonell utvikling

Som ansvarlig for innkjøp av forretnings- og tjenestereiser holder du deg oppdatert på endringer i bransjen samtidig som du opparbeider kunnskap og kompetansen om bransjen.

4. Internationalt samarbeid

NBTA er en del av Nordic Business Travel Association (DBTA, SBTA og FBTA), og jobber tett med Global Business Travel Association.

5. Lobbyvirksomhet

Som medlem kan du være med å påvirke og å styrke representasjonen av forretningsreiseindustrien. Vi har fokus på den totale kundereisen for forretnings- og tjenestereisende. Besøk BT4Europe HER.