AKTIVITETER

 • Reisesikkerhet 2019 – Tåler din bedrift å bli utfordret på reisesikkerhet?

  IMG_2702

  Er bedriftenes program for reisesikkerhet gode nok? Det var spørsmålet vi stilte seminaret 29.oktober.

  Det var en god dag, med mange gode foredragsholdere og engasjerte deltagere. Presentasjoner vil bli lagt ut på medlemssidene.
 • Styring av møter, konferanser og event – fra seminaret 12.juni

  Speaker Giving a Talk at Business Meeting. Audience in the conference hall. Business and Entrepreneurship. Panoramic composition suitable for banners.
  Vellykket møte
  Kurs, konferanser og event er den delen innen Travel Management som i liten grad har vært ivaretatt. Nå ser vi imidlertid at det er en større fokus på dette området internasjonalt, og senest i januar gjennomførte GBTA et stort seminar for kjøpere i London.

  NBTA gjennomførte et halvdagsmøte 12.juni for å belyse viktige siden av møter, konferanser og event. Temaene som vi var inne på var Påseplikten, sikkerhet, strategisk styring av møter og event og til slutt en plenumsdiskusjon om erfaringer blant kjøperene rundt deres program og avtaler. Det var et spennende møte med gode innlegg og diskusjoner blant deltagerene. NBTA vil sørge for at de som jobber med dette vil finne faglig støtte gjennom NBTA.

  Presentasjoner og video vil bli lagt ut på medlemssidene.
 • Smarte kontrakter, eierskap av betalingsdata og kutting av de skjulte kostnadene

  På møtet om distribusjon 11.april fortalte Leo fra Lufthansa om hvordan vil jobbe med smarte kontrakter. Vi fikk også høre Jacob Norup Pedersen fra Innovation Lab fortelle hvordan smarte kontrakter vil få stor betydning for markedet og hvordan vi kjøp reisetjenester i tiden fremover.  - Jacob Norup Pedersen uttaler seg om Smarte kontrakter -

  Eurocard med Gunnhild Åstasund Christensen og Beate Svendsen snakket om Open Banking og PSD2. De fortalte hva bedrifter må være oppmerksomme på for å forhindre at reisedata selges videre til 3.part, og hva PSD2 direktivet innebærer.

  Til slutt snakket Kyrre Skoge fra Travel Clearing om hva en bedrift kan oppnå ved å strukturere og optimalisere bestillingsprosess og oppfølging for å oppnå besparelser og effektivisering.

  Presentasjoner og redigerte videoer av presentasjonene vil være tilgjengelig fredag 26.april.

 • Maktkamp om distribusjon – Hva betyr det for kjøperne?

  vip full acces
  Før var hvordan reisetjenester ble distribuert relativt enkelt, men det bildet er i ferd med å endre seg! 4.mars hadde vi full sal for å høre og diskutere hvordan distribusjon av reiser kan og/eller bør utvikle seg.

  Det var stort egansjement fra både foredragshodere, panel og deltagere i salen. Vi fikk høre:

  Amadeus med Svend Olav Leirvaag - Vice President Industry Affairs
  - Hva vil potensielle markeds- og teknologiendringer kunne medføre for sluttkundene?

  Lufthansa Group med Leandro Tonidandel - Country Manager Lufthansa Group
  - Hva er bakgrunnen for Lufthansas distribusjons-strategi, og hva vil den kunne gi deres kunder nå og i tiden fremover.

  Hva tenker hotellene rundt distribusjon? De fikk høre:

  Marcus Lundgren - Scandic Hotels
  Geir Christian Lysberg - Radisson Hotels
  Kjetil Smette - Thon Hotels
  Kari Bente Lehman - Nordic Choice Hotels

  Et panel fra reisebyråene som snakket om; Hva gjør reisebyråene? Hvordan anser de at dette vil påvirke tilbudet til deg - kunden? I panelet satt

  ATPI - Dag Kristian Amland
  American Express (HRG) - Anders Bohlin
  Berg-Hansen Reisebureau - Per Arne Villadsen
  Egencia - Carl Moltzau

  Dette tema er nok ikke utdebattert, og det kommer flere teknologiske endringer som vil påvirke tilbud og kostnader i tiden fremover. Det som er sikkert at det vil medføre endringer i dagens kommersielle avtaler hos både hotell, fly og reisebyrå. For kjøperne vil det gjelde å holde seg oppdatert og ta høyde for de endringene som kommer.  
 • GBTA i Munchen

  18. november 08:00 - 20. november 17:0015-11-2019 15:4815-11-2019 15:4838Legg til KalenderfalseDD.MM.YYYY H:i
 • NBTA Miljøseminar

  15. januar 2020 09:00 - 17:0015-11-2019 15:4815-11-2019 15:4838Legg til KalenderMiljø er på agendaen hos de fleste bedrifter, men hva kan bedriftene gjøre? Den 15.januar vil du få mange innspill på hva som er mulig nå og vil bli i tiden fremover. Hvordan skal din bedrift kunne gjøre gode miljøvalg samtidig som dere ivaretar det forretningsmessige? Vi jobber med mange spennende foredragsholdere, så merk av […] Oslo NorgefalseDD.MM.YYYY H:i
  Miljo jord liten

  Miljø er på agendaen hos de fleste bedrifter, men hva kan bedriftene gjøre? Den 15.januar vil du få mange innspill på hva som er mulig nå og vil bli i tiden fremover. Hvordan skal din bedrift kunne gjøre gode miljøvalg samtidig som dere ivaretar det forretningsmessige?

  Vi jobber med mange spennende foredragsholdere, så merk av dagen i kalenderen din slik at du ikke går glipp av dette! Program og mulighet for påmelding kommer innen 15.november.

  Seminaret vil være sentralt i Oslo.
 • Nordic Business Travel Summit 2020

  17. mars 2020 09:00 - 18. mars 2020 16:0015-11-2019 15:4815-11-2019 15:4838Legg til KalenderHold av datoer! Stockholm SverigefalseDD.MM.YYYY H:i
  Hold av datoer!
Se alle

Gullsponsorer