Opplev en enklere og mer effektiv reisehverdag

NBTA er det ledende nettverket for innkjøpere og leverandører av forretningsreiser i Norge. Vi tilbyr kompetansedeling, best practices og et eksklusivt nettverk. 

Eksklusivt nettverk

Bli en del av NBTA og dra nytte av et nettverk som deler dine mål og ambisjoner. Utveksle kunnskap med profesjonelle innen forretningsreisebransjen og delta på eksklusive arrangementer.

  • Knytt verdifulle kontakter og få tilgang til ressurser som kan styrke din virksomhet og sikre deg oppdatert informasjon om de nyeste trendene.

Best practices

Få tilgang til velprøvde strategier som forbedrer reiseprosedyrer og øker effektiviteten til virksomheten. Med NBTA kan du lære hvordan du optimaliserer kostnader, forbedrer sikkerhet og øker produktiviteten på reiser.

  • Implementer løsninger som gir konkrete resultater og løfter din virksomhet.

Kompetansedeling

Del innsikt og erfaringer med bransjeeksperter og medlemmer for å forbedre dine reiser. Samarbeid om å utvikle innovative løsninger, forbedre reisepolicyer og optimalisere administrasjonen av forretningsreiser.

  • Med NBTA kan du delta på seminarer, webinarer, nettverksmøter og kurs.

Optimaliser dine forretningsreiser med NBTA

Forretningsreiser kan være kompliserte og kostbare, med mange variabler som krever nøye administrasjon.

NBTA hjelper din virksomhet med å optimalisere reisekostnadene, styrke reiseprogrammet og sikre oppdatert kunnskap om de nyeste trendene.

Dette får du som medlem

  • Tilgang til eksklusivt nettverk

    Som medlem i NBTA får du tilgang til et omfattende nettverk av innkjøpere i en rekke bransjer og leverandører til forretningsreisebransjen. Vi knytter mennesker sammen gjennom møter, arrangementer og eventer, som gir deg muligheten til å bygge verdifulle relasjoner, utveksle erfaringer, og samarbeide med ledende aktører i bransjen.

  • Lær av best practices

    Gjennom NBTA's brede nettverk av kontakter får du muligheten til å lære fra de beste. Vi inviterer ledende eksperter til å dele sin kunnskap og erfaring om ulike temaer, slik at våre medlemmer kan dra nytte av de mest effektive metodene og ulik praksis forbundet med håndtering av forretningsreiser.

  • Deling av kompetanse

    NBTA legger til rette for jevnlige møter og arrangementer, både fysisk og online, der medlemmene kan prate sammen og utveksle informasjon. Gjennom disse samlingene bygges langvarige relasjoner, som fremmer deling av kompetanse og innsikt innenfor forretningsreisebransjen.

  • Optimalisering av reisekostnader

    Som medlem i NBTA får du tilgang til webinarer og seminarer med eksperter som deler verktøy og innsikt for å optimalisere bl.a. reisekostnader. Lær om beste praksis og strategier for kostnadseffektiv reiseplanlegging fra ledende aktører i bransjen og andre innkjøpsmedlemmer i NBTA.

  • Personlig støtte

    NBTA har et fantastisk styre som er klare til å hjelpe våre medlemmer når de har behov for det. Styret består av erfarne fagfolk som frivillig har tatt på seg et ekstra ansvar for å bidra til utviklingen av NBTA. De, sammen med General Manager, tilbyr personlig støtte og møter, og deler sin ekspertise for å hjelpe andre medlemmer. Møtene booker man selv ved å sende direkte mail til den i styret, eller General Manager, som man ønsker å ha en samtale med.

  • Eksklusive arrangementer

    Som medlem i NBTA får du tilgang til våre egne online og fysiske eventer, samt arrangementer fra våre søsterselskaper i Nordic Business Travel, BT4Europe og vårt moderselskap GBTA. Dette inkluderer alt fra korte, temaspesifikke webinarer, til store utenlandske arrangementer, et utall rapporter og analyser og ikke minst et nordisk, europeisk og globalt nettverk.

Våre medlemmers arena for kompetansevekst og nettverksbygging!

Vi tilbyr våre eksisterende og potensielle medlemmer et variert utvalg av aktiviteter gjennom året som bidrag til faglig utvikling og nettverksbygging. Delta på våre nettverksmøter, webinarer, seminarer og fagforum for å utveksle erfaringer, få ny innsikt, og holde deg oppdatert på de nyeste trendene innenfor forretningsreiser. Uansett om du er en erfaren bransjeaktør eller ny i feltet, vil du finne verdifulle ressurser og muligheter til å knytte kontakter med likesinnede fagfolk.

Aktuelt

Søk gjennom skjemaet nedenfor.

Motta oppdateringer om arrangementer og opplæring.

Søk gjennom skjemaet nedenfor.


Våre sponsorer

Platinumpartner

Gullpartner

Sølvpartner

Kontakt oss

Vi ønsker å høre fra deg