TM UPDATE

TM Update vil ha faglig baserte artikler med vekt på tema og personer som kan bidra til økt kunnskap og forståelse hos leserene. De vil gi deg oversikt og innblikk i nye og aktuelle tema innen Travel Management, og tema som kommer til å tas opp i våre møter.

Denne siden vil oppdateres med nyheter innen forskjellige områder i bransjen. Disse vil siden komme oppsummert på TM Update på e-post. Hvis du ikke allerede er registrert for å få TM Update, så gjør du det øverst til høyre på «Få nyhetsbrev». Da får du også invitasjoner til seminar, og beskjed om andre aktiviteter.

Qatar Airways øker eierandel i IAG
Qatar Airways Group øker sin andel i IAG (British Airways, Iberia, Air Lingus, Vueling og Level) fra 21.4% til 25,1%. SEwlskapet eier fra andeler i Latam (Chile og Sør-Amerika), Cathay Pacific (Hong Kong) og China Southern Airlines.
Opprettet 19feb2020 #flyselskap

Nedgang i forretningsreiser globalt?
På GBTA-møtet i Chicago i sommer ble en markedsrapport om forventet utvikling av markedet fra CWT/GBTA presentert. Handelskrigen mellom USA og Kina sammen med oppbremsing hos andre land (eks. Tyskland) forventes å påvirke reiseaktiviteten negativt gjennom reduserte budsjetter og disproposjonal nedgang på Business klasse. Vi vil ha en kort gjennomgang av rapporten på Reisetrend seminaret 18.september.
Opprettet: 20aug2019 #markedsutvikling #forretningsreiser

Bonuspoeng uten utløpsdato
United endrer gyldigheten på bonuspoeng i sitt lojalitetsprogram. På lik linje med Delta Airlines vil poengene ikke ha en utløpsdato. American Airlines har utløpsdato i sitt lojalitetsprogram, men det spørs når begge deres konkurrenter ikke har denne begrensingene lenger. Et annet og viktigere spørsmål for oss her hjemme, vil være om dette vil kunne komme til hjemmelige trakter.
Opprettet: 4.sep.2019 #flyselskap #bonusprogram

Gullsponsorer