Laster inn Aktiviteter

Gullsponsorer

Reisesikkerhet 2019 – Tåler din bedrift å bli utfordret på reisesikkerhet?

30. mars 08:30 - 17:00

Aktivitetsnavigering

23-09-2019 12:0623-09-2019 12:0638Legg til KalenderHold av datoen! Er bedriftenes program for reisesikkerhet gode nok? Dette er spørsmålet vi stiller for seminaret 29.oktober. Verden er i konstant endring, og dette krever også kontinuerlig tilpasning av hvordan bedrifter og deres ansatte håndterer disse endringene. Dagens samfunn gir oss både fysiske og digitale utfordringer innen reisesikkerhet.  Derfor er det viktig å se på hvilke trusler ansatte kan møte på en reise, og hvordan bedrifter best mulig kan legge til rette for risikoreduserende tiltak. De reisendes kjønn, bakgrunn og erfaringer påvirker… Oslo NBTAfalseDD.MM.YYYY H:i

Hold av datoen!

Er bedriftenes program for reisesikkerhet gode nok? Dette er spørsmålet vi stiller for seminaret 29.oktober.

Verden er i konstant endring, og dette krever også kontinuerlig tilpasning av hvordan bedrifter og deres ansatte håndterer disse endringene. Dagens samfunn gir oss både fysiske og digitale utfordringer innen reisesikkerhet.  Derfor er det viktig å se på hvilke trusler ansatte kan møte på en reise, og hvordan bedrifter best mulig kan legge til rette for risikoreduserende tiltak.

De reisendes kjønn, bakgrunn og erfaringer påvirker hvordan de håndterer forskjellige situasjoner. Tar bedriftene høyde for dette? Hvordan kan man forberede de ansatte på potensiell risiko og trusler? Et godt program for reisesikkerhet krever at de ansatte forstår og følger programmet. Vi vil derfor se på hvordan bedrifter kan implementere et godt reiseprogram som de ansatte følger.

På seminaret får du høre spennende internasjonale og norske foredragsholdere, som vil kunne gi deg forslag og inspirasjon til forbedringer av deres eget oppsett for reisesikkerhet.

NBTA Reisesikkerhetsseminar anbefales for deg som jobber med reiser, HR og HMS, sikkerhet, compliance, expats eller innkjøp.

Hold av datoen! Program og påmeldingslenker kommer snart.

Tid og sted
Sted: Oslo, Radisson Blu Nydalen
Tid: 29.oktober kl.09.00 – 16.00 (registrering fra kl.0830)

Detaljer

Dato:
30. mars
Tid:
08:30 - 17:00
Event Categories:
, ,

Arrangør

NBTA
Nettsted:
www.nbta.no

Sted

Epicenter, Edvard Storms gate 2, 0166 Oslo
Oslo,
+ Google Map

Norwegian Business Travel Association - c/o Marianne Smith Magelie Skanseveien 1c, 1445 Drøbak - Email: admATnbta.no - Website by mobija as