Laster inn Aktiviteter

Gullsponsorer

Styring av møter, konferanser og event – fra seminaret 12.juni

10. april 2019 10:00 - 16:00

18-01-2020 11:4818-01-2020 11:4838Legg til KalenderVellykket møte Kurs, konferanser og event er den delen innen Travel Management som i liten grad har vært ivaretatt. Nå ser vi imidlertid at det er en større fokus på dette området internasjonalt, og senest i januar gjennomførte GBTA et stort seminar for kjøpere i London. NBTA gjennomførte et halvdagsmøte 12.juni for å belyse viktige siden av møter, konferanser og event. Temaene som vi var inne på var Påseplikten, sikkerhet, strategisk styring av møter og event og til slutt en… Nice FrankrikeNBTAfalseDD.MM.YYYY H:i
Speaker Giving a Talk at Business Meeting. Audience in the conference hall. Business and Entrepreneurship. Panoramic composition suitable for banners.

Vellykket møte
Kurs, konferanser og event er den delen innen Travel Management som i liten grad har vært ivaretatt. Nå ser vi imidlertid at det er en større fokus på dette området internasjonalt, og senest i januar gjennomførte GBTA et stort seminar for kjøpere i London.

NBTA gjennomførte et halvdagsmøte 12.juni for å belyse viktige siden av møter, konferanser og event. Temaene som vi var inne på var Påseplikten, sikkerhet, strategisk styring av møter og event og til slutt en plenumsdiskusjon om erfaringer blant kjøperene rundt deres program og avtaler. Det var et spennende møte med gode innlegg og diskusjoner blant deltagerene. NBTA vil sørge for at de som jobber med dette vil finne faglig støtte gjennom NBTA.

Presentasjoner og video vil bli lagt ut på medlemssidene.

Detaljer

Dato:
10. april 2019
Tid:
10:00 - 16:00
Event Categories:
, ,
Nettsted:
http://nbta.no

Sted

Sted uten navn
Nice, Frankrike

Arrangør

NBTA

Norwegian Business Travel Association - c/o Marianne Smith Magelie Skanseveien 1c, 1445 Drøbak - Email: admATnbta.no - Website by mobija as