Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.

NBTA | Webinar hoteltrender og Eurocards markedsundersøkelse

26. oktober 2021 10:00

Vil hotellmarkedet utvikle seg som i en berg og dalbane?
Pick up’en etter korona har startet. Kommer vi raskere tilbake til normalen enn vi fryktet er spørsmål som det er naturlig å stille seg?

Både flyselskaper, hoteller m.fl. melder om stigende bookingtall. Mange har spådd at vi ville få en ”ketchup effekt” på enkelte markeder når restriksjonene oppheves. Kommer ”ketchup effekten” på flere markeder og hvor lenge holder trykket seg oppe? I hvilke markeder og segmenter er det fremdeles tilbakeholdenhet?

Næringsmegler og hotellrådgivningsselskapet Hotelia overvåker og analyser det norske hotellmarkedet kontinuerlig. Partner i selskapet Anders Vatne presenterer de siste statistikkene og analysene Hotelia har på det norske hotellmarkedet. Han inviterer også til dialog på webinaret.

Digitale kvitteringer – veien til å jobbe smartere
I følge Eurocards nye studie krever overraskende 81 % av nordiske virksomheter nå digitale kvitteringer i forbindelse bokføring. Paradoksalt nok er det bare 10 % av virksomhetene som støtter sine ansatte med de rette verktøyene.

Marianne Ovnerud, Key Account Manager i Eurocard/SEB, vil ta oss gjennom dette tema. Marianne hjelper bedriftskunder med smarte løsninger for å optimalisere betalingsprosesser og innkjøpsløsninger. Hun har mange års erfaring fra reiselivsbransjen, med bakgrunn fra flyselskap og forretningsreisebyrå. SEB har fått anledningen til å presentere seg gjennom «share your product»

Det er gratis for medlemmer å delta!

Detaljer

Dato:
26. oktober 2021
Tid
10:00
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
26. oktober 2021
Tid
10:00
Kategori for Arrangement: