Laster inn Aktiviteter

Gullsponsorer

NBTA-møte i Bergen

30. mars 09:00 - 16:00

15-10-2019 02:4915-10-2019 02:4938Legg til KalenderBestilling av reiser, marked og andre hensyn gjør at det å bestille reiser ikke kommer til å bli enklere. Så hva kan bedrifter gjøre? Da begynner det å nærme seg tiden for å for å bli oppdatert om endringer, spå litt om fremtiden, få fakta om bransjen og vurdere hvordan dette vil kunne påvirke hva dere bør fokusere på i eget reiseprogram. På dette møtet vil du også få verdifulle innspill til hvordan dere kan legge opp deres innkjøpsprosesser for… NorgefalseDD.MM.YYYY H:i
Young businessman depositing money in piggy bank

Bestilling av reiser, marked og andre hensyn gjør at det å bestille reiser ikke kommer til å bli enklere. Så hva kan bedrifter gjøre?

Da begynner det å nærme seg tiden for å for å bli oppdatert om endringer, spå litt om fremtiden, få fakta om bransjen og vurdere hvordan dette vil kunne påvirke hva dere bør fokusere på i eget reiseprogram.

På dette møtet vil du også få verdifulle innspill til hvordan dere kan legge opp deres innkjøpsprosesser for hotell og reisebyrå.

Meld deg på under!

Agenda

kl.11.00 – 11.30 Registrering
kl.11.30 – 12.15 Lunsj

kl.12.15 – 12.25 Velkommen
kl.12.25 – 13.10 Trender, markedsutvikling og utfordringer for kunder
Jan Henrik vil presentere GBTA sine forventningen til utvikling av markedet. Han vil også gå igjennom områder og teknologi som vil påvirke hvordan vi kjøper inn og styrer forretningsreiser de nærmeste årene. Det vil bli enda viktigere for kunder å holde seg orientert i et marked med økende kompleksitet!

kl.13.15 – 14.00 Innkjøp av reisebyråtjenester – deling av erfaring fra et innkjøpssamarbeid
Vi får høre Trine Kittang Bakke fortelle om hvordan de har jobbet sammen med Aibel i forbindelse med innkjøp av reisebyråtjenester. Hvordan forberedte de seg? Hva lærte de? Suksesser og hva de ville endret på. Hør, lær og diskuter!

kl.14.00 – 14.30 Kaffepause og mingling

kl.14.30 – 15.15 Innkjøp av hotelltjenester – deling av erfaring fra et innkjøpssamarbeid
Vi får høre Trine Kittang Bakke fortelle om hvordan de har jobbet sammen med Aibel i forbindelse med innkjøp av hotelltjenester. Hvordan forberedte de seg? Hva lærte de? Suksesser og hva de ville endret på. Hør, lær og diskuter!

kl.15.15 – 15.50 Miljø er på agendaen
Reiser og miljø er høyt opp i mediabilde. Hvor står bedriftene oppe i dette? Hva gjør andre bedrifter?
Spørsmålene er mange, og vi vil snakke litt om hvilke muligheter som finnes, og diskutere hva som kan gjøres i forhold til bedriftens behov hvor det å reise er i mange tilfeller er helt nødvendig.

Vi har invitert Helene Frihammer som siden 2014 har ledet nettverket Klimapartnere Hordaland hos Norsk klimastiftelse. Hun har drøyt 12 års erfaring som rådgivende konsulent fra det private marked, i endringshåndtering, prosjektledelse, digitalisering og strategi innen bl.a. bank, finans, olje, gass og reiseliv. Helene har tre mastergrader; «Master in IT» fra Bond University – Australia, «Master in International Business and Management» fra EAE Barcelona/ Esce Paris og «Master in International Development» med fokus på strategisk samfunnsansvar og bærekraft fra Bath University.

kl.15.50 – 16.00 Avslutning

Tid og sted

Sted: Clarion Hotel Admiral, C. Sundts gate 9, 5004 Bergen
Tid: 23. oktober kl.11.30 – 16.00

Pris: kr. 625,-

Du melder deg på her!

Spørsmål? Send de på jhu@nbta.no

Detaljer

Dato:
30. mars
Tid:
09:00 - 16:00
Event Categories:
, ,

Sted

Sted uten navn
+ Google Map

Norwegian Business Travel Association - c/o Marianne Smith Magelie Skanseveien 1c, 1445 Drøbak - Email: admATnbta.no - Website by mobija as