TM UPDATE

TM Update vil ha faglig baserte artikler med vekt på tema og personer som kan bidra til økt kunnskap og forståelse hos leserene. De vil gi deg oversikt og innblikk i nye og aktuelle tema innen Travel Management, og tema som kommer til å tas opp i våre møter.

God reisesikkerhet gir avkastning
NBTA, ved undertegnede, skrev nylig en artikkel om hvorfor arbeidsgivere bør ha større fokus på reisesikkerhet. Artikkelen var i Mediaplanet sitt innstikk i Finansavisen 7.juni. Artikkelen er lagt ut på deres websider, så du kan lese den ved å klikke her.

Ryanair starter med salg av hotell
Ryanair har hatt en samarbeide med Booking.com siden begynnelsen av 2009, og nå sier de opp avtalen for å lansere sin egen bestillingsplattform for hotell. De har som mål å utfordre industrien en gang til, og inviterer alle mulige partnere (inklusive Booking.com) til å tilby sine tjenester.

I motsetning til Booking.com vil tjenesten også tilby hostel, bed & breakfast, utleieleiligheter og opphold hos private utleiere. Med andre ord litt Airbnb og hotels.com


Salgskurve
Amadeus leverer gode tall første halvår 2015

Halvårstallene til Amadeus viser en positivt utvikling. Omsetning økte med 14,2% til € 1,976.8 millioner. De økte sin markedsandel hos reisebyrå med 1.9% til 42.2%. Distribusjon (fly, hotell, osv..) utgjorde € 1,415.1 millioner av omsetningen.

Amadeus Press Release H1 2015  Last ned pressemeldingen her for mer detaljer. pdf

Gullsponsorer